Bospop 2018, je was weer mooi!

We kunnen met recht zeggen dat we terugkijken op wederom een fantastisch festival! We bedanken iedereen die heeft bij gedragen om er zo’n mooie drie dagen van te maken.

We kijken terug op drie fantastische zonovergoten dagen. Wat was het weer heerlijk in de festivalweide in Weert. De sfeer was geweldig en dat komt mede dankzij jullie,

onze vrijwilligers!!! Bedankt!!!!

Met in totaal ruim 300 vrijwilligers in onze 24-uurs tent / Nachtcafé, opgezet door Handbalvereniging Rapiditas, hebben we een aantal “zware” dagen gehad. Maar we hebben er wel weer een feest van gemaakt.

Door jullie enthousiasme en héél hard werken, hebben we met z’n allen deze klus weer geklaard.

Duizenden liters bier,
Honderden kilo’s bami, nasi, friet en snacks,
Niet te tellen zoveel broodjes, broodjes gezond en uitsmijters,
en noem de rest maar op………..

Jullie zijn KANJERS!

Wij hopen jullie allemaal weer te zien, dus : Tot volgend jaar! Voor Bospop 2019! Noteer alvast in jullie agenda: 5 & 6 & 7 juli 2019 !

Een hele fijne vakantie toegewenst en tot Bospop!

Groetjes van het Bospop comité,
Geert, Jack, Leo, Maaike, Margot en Math