De Rabobank Clubkas Campagne!

Ook in 2018 organiseert Rabobank Weerterland en Cranendonck, speciaal voor verenigingen en stichtingen, de Rabobank Clubkas Campagne.

Rabobank Weerterland en Cranendonck stelt hiervoor € 125.000,- beschikbaar. Ook HV Rapiditas doet hieraan mee!

Leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck mogen van 8 mei tot en met 23 mei 2018 stemmen op hun favoriete verenigingen. Samen verdelen zij dan € 125.000,- onder het lokale verenigingsleven.

Iedere stem is geld waard ! U steunt ons toch ook?

Het is voor HV Rapiditas dus belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken.

Het zou fantastisch zijn als u, uw familie en vrienden helpen door op ons te stemmen tijdens Rabobank Clubkas Campagne. Net voor de start van de stemperiode ontvangen leden van de Rabobank via de post een persoonlijke stemkaart met een unieke stemcode en link naar de stemsite.

Kom in actie en beslis mee van 8 mei tot en met 23 mei 2018 en help onze club, iedere stem telt.

Nog géén lid van de Rabobank?

Meld u dan voor 1 april 2018 aan als lid van de Rabobank om zo te kunnen stemmen bij de Rabobank Clubkas Campagne

Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/weert

Alvast bedankt voor uw steun!

Geplaatst in Clubnieuws!