Extra ledenvergadering – Statuten wijziging

Beste leden, ouders en verzorgende van leden van HV Rapiditas,

EXTRA LEDENVERGADERING

Graag jullie aandacht voor het volgende:

Onze statuten dienen te worden geactualiseerd aangezien ze niet geheel meer van en voor deze tijd zijn. Volgens de huidige, van kracht zijnde, statuten dient dat in een vergadering te gebeuren, waarbij 2/3 van de stemgerechtigde leden, aanwezig dienen te zijn.

Gezien de opkomst van de laatste jaren bij de vergaderingen, denken wij dat deze 2/3 aanwezigheid, zich niet zal voordoen. Echter, wij als bestuur zijn verplicht een vergadering uit te schrijven, om de statuten te kunnen wijzigen. Mocht de vereiste 2/3 aanwezigheid niet lukken, dan moet er een tweede vergadering worden uitgeschreven, waarbij dan de 2/3 aanwezigheid NIET van toepassing is.

Om aan de huidige statuten te voldoen, roepen wij u bij deze op om deel te nemen aan de vergadering over de wijziging van de statuten. Deze vergadering zal plaatsvinden op DONDERDAG 30 augustus 2018, aanvang 20.00 uur. Locatie: Sporthal Aan de Bron.

Wanneer er onvoldoende (stemgerechtigde) leden aanwezig zijn, zal de vergadering direct worden gesloten en zal op 20 september 2018 de tweede vergadering plaatsvinden inzake de statutenwijziging. Deze avond zal ook de reguliere ledenvergadering worden gehouden.

Wanneer u vooraf inzage wil hebben in de nieuwe statuten, dan kunt u deze opvragen via het mailadres: rapiditas@handbal.nl

Namens het bestuur,

Herman Wessels

Geplaatst in Clubnieuws!