Het is de Week van de Scheidsrechter!

De periode 6 t/m 14 oktober staat in de sportagenda 2018 genoteerd als de Week van de Scheidsrechter. Het Nederlands Handbal Verbond (NHV) wil graag een bijdrage leveren om extra aandacht te vragen voor arbitrage in het algemeen en de scheidsrechters in het bijzonder. Vandaar dat wij als Rapiditas hier heel graag in meedoen.

Wij vragen alle leden om in de “Week van de Scheidsrechter” de scheidsrechter te waarderen. Dit kan rond wedstrijden, maar natuurlijk ook op o.a. een clubavond. Zet jouw scheidsrechter even flink in het zonnetje en deel je leukste actie met ons op social media onder de hashtags #scheidsbedankt en #handbalNL.

Voor verenigingen met de leukste acties heeft de NHV mooie prijzen klaar liggen! Als eerste prijs geven zij 10 vrijkaarten weg voor de wedstrijd van de Oranjedames tegen Angola op 21 november. De winnende vereniging kan daarmee een blijk van waardering geven aan de scheidsrechters binnen hun club. De tweede prijs is een wedstrijdshirt van Angela Malestein. Tot slot gaat de vereniging met de derde prijs ervandoor met een handbalpromotiepakket. Op maandag 22 oktober worden de winnaars bekendgemaakt. Veel succes allemaal deel leuke acties!

Geplaatst in Clubnieuws!