Aanmelden Handbalschool Limburg 2022-2023

De aanmeldingen voor Handbalschool Limburg voor seizoen 2022-2023 zijn nu geopend!

Voor jeugdleden, die met passie op zoek willen gaan naar hun top in de handbalsport zijn er de aanvullende programma’s van Handbalschool Limburg. Deze zijn bedoeld voor individuele ontwikkeling technisch en fysiek in aanvulling op het programma bij jullie vereniging.

In het afgelopen seizoen is Handbalschool Limburg uitgegroeid tot één centrale organisatie voor Noord-, Midden- en Zuid-Limburg, waar dit seizoen 233 jonge spelers van 10 tot 19 jaar op zoek gegaan naar hun top. We hopen dit succes komend seizoen verder te kunnen uitbouwen in samenwerking met jullie!

In de bijlage vind je de algemene informatie voor het seizoen 2022-2023 met alle programma’s.

Voor meer informatie verwijs u ook naar onze website www.handbalschool-limburg.nl