Aanmelden zomerkamp

B, C & D Jeugd

Voor de leden en de ouders/verzorgers van de D, C, B jeugd van HV Rapiditas.
Voor het aanmelden van de E-Jeugd klik hier.

In het Pinksterweekend van 26-27-28 mei 2023 wordt ons jaarlijks jeugdkamp georganiseerd. Het weekend zal net als eerdere jaren plaatsvinden bij Scouting St. Job, Klein Leuken 14, 6004 DG Weert.

Voor alle jeugd (D,C,B) beginnen we op vrijdagavond 3 juni 2022 om 17.30 uur met het opzetten van de tenten. Om 18.30 uur start het avondprogramma (zorg dat je in sportkleding aanwezig bent). Voor zaterdag en zondag zijn diversen activiteiten gepland. Er is een mogelijkheid om op donderdag 2 juni vanaf 18.30 uur (tot max 20.00 uur) de tent te komen opzetten.

Het kamp eindigt zondag om 12.00 uur. Voor eten en drinken wordt gezorgd.

Wat moet je meebrengen:

• Tent (uiteraard mag je met een paar vrienden of vriendinnen een tent delen)
  • Slaapzak
  • Luchtbed / Slaapmatje
  • Kussen
  • Zwemspullen
  • Voldoende (sport) kleding (zaalschoenen)
  • Douchespullen
  • Fiets
  • GOED HUMEUR

De kosten voor het zomerkamp zijn vastgesteld op €25,00 per persoon.

Opgave dient voor 14 april 2023 gedaan te worden door het onderstaande formulier in te vullen en de betaling te voldoen.

Voor vragen kun je terecht bij Miranda Velter, tel. 06-30221843

Aanmelden B, C & D-Jeugd
In welk team speel je?
Ik ga akkoord met het maken van foto's voor social media?
Kom je je tent donderdag opzetten?

Na het invullen van dit formulier word je automatisch doorgestuurd naar een betaalsysteem om de betaling van €25,- te voldoen.