Bospop

2020 is een jaar om snel te vergeten, want door de coronamaatregelen ging de 40e editie van Bospop niet door. Het festival is verplaatst naar 9, 10 en 11 juli 2021. Gelukkig komen de meeste artiesten, zoals Sting, Beth Hart, Lionel Richie, Passenger en BLØF in 2021 terug.

De voorbereidingen waren al in volle gang, niet alleen bij de Bospop-organisatie, maar ook bij onze Bospop commissie die al volop bezig was met het voorbereiden van de 24-uurs tent. Er hadden zich al veel vrijwilligers aangemeld, maar helaas hoefden zij niet aan de slag te gaan.

De Bospop commissie is al weer langzaam aan het opstarten voor de jubileumeditie in 2021 en hoopt dat zij weer veel vrijwilligers kan verwelkomen. Het is gewoon kei leuk om deel uit te maken van de Rapiditas crew in de 24-uurs tent. Je leert er andere mensen kennen buiten het handballen om en het draagt bij aan een betere verenigingsband.

Wervingsvideo

Nieuws over Bospop

Bospop 2021

Beste leden en vrijwilligers, Achter de schermen zijn we weer druk bezig met de voorbereidingen van de 24 uurs tent voor Bospop 2021. Dit jaar