Even voorstellen: Ron Bindels

Hoi, ik ben Ron Bindels.

53 jaar geleden geboren, getrouwd en vader van een bij FC Oda keepende zoon (16) en van een bij de dames A handballende dochter (18). Ook ik heb een handbal verleden. Begonnen op mijn 14e bij DES’59 en na de fusie lid geworden van HV Rapiditas, waar ik bij de heren 2 en 3 heb gespeeld. Toen ik rond mijn 30e stopte ben ik een paar jaar bestuurslid geweest, o.a.
onder voorzitterschap van Herman.

In het dagelijks leven werk ik bij de gemeente Weert waar ik me bezig houd met van alles wat met informatie te maken heeft. Verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van één of meer informatiesystemen, voor de continuïteit van systemen en de verbinder tussen ICT, leveranciers en de bedrijfsvoering.

Omdat Herman mij nog kende uit het verleden heeft hij me gevraagd om toe te treden tot het bestuur en dan de taken van Pascal, op het gebied van communicatie, over te nemen. Daar ben ik enthousiast ingestapt. Het is leuk om bij zo’n sociale, hechte vereniging te horen. Een van de speerpunten is het optuigen van een nieuwe website. Die komt er aan. Hou de sociale media in de gaten…