Handbal toernooi “HMC Veldtoernooi”

Foto © Ron Magielse / pix4profs

Raamsdonkveer

Beste handballiefhebbers,

Handbalvereniging HMC Raamsdonksveer organiseert op zaterdag 4 en zondag 5 september 2021 voor de 48e keer het HMC veldtoernooi. Handbalpassie, sportiviteit en plezier in een oer-Brabantse sfeer. Wij bieden een handbal totaalevent met naast een uitdagend wedstrijdprogramma, betaalbare catering, gratis gebruik van springkussens en opblaastoestellen voor de jongere deelnemers, verkoop van handbalspullen tegen aantrekkelijke prijzen. Twijfel niet, geef jouw team op voor de ultieme start van het nieuwe seizoen. Prestatieteams en recreatieve teams, iedereen is welkom. VanF-jeugd tot en met senioren!

Schrijf je team voor 3 juli 2021 in!

• Zaterdag 4 september speelt de F-jeugdt/mde B-jeugd
  • Zondag 5 september speelt de A-jeugd, senioren en recreanten
  • De wedstrijden duren 25 minuten (2 x 12,5 minuten)
  • De poules worden ingedeeldmet een zo gelijk mogelijke speelsterkte
  • Het inschrijfgeld bedraagt € 14,00 per team op zaterdag en € 16,00 per team op zondag

Inschrijving
Vul het inschrijfformulier volledig in en mail dit naar toernooi@hmcraamsdonksveer.nl. Het inschrijfgeld dien je uiterlijk 3 juli 2021 over te maken op rekeningnummer NL82 RABO 0115650806 o.v.v. Toernooi HMC Raamsdonksveer 2021. Na inschrijving ontvang je enige tijd voor aanvang van het toernooi het wedstrijdprogramma met nadere informatie per e-mail. Kijk voor meer informatie en sfeerimpressies op www.hmcraamsdonksveer.nl. Hierop publiceren wij na 3 juli ook eventuele open plaatsen in de diverse poules.

Download hier het inschrijfformulier

Corona
Wij gaan uit van verdere versoepeling van de coronamaatregelen de komende maanden. Mocht dit niet zo zijn, dan bekijken wij de haalbaarheid en de opzet van het toernooi opnieuw. Natuurlijk delen wij deze informatie dan zo snel en volledig mogelijk met u. Als het toernooi niet door kan gaan, krijgt elk team het inschrijfgeld terug.

Contact
Heb je vragen of opmerkingen, neem gerust contact met ons op via het e-mailadres toernooi@hmcraamsdonksveer.nl.

We verwelkomen jullie graag op 4 en 5 september!

Met sportieve groet,

Organisatie Toernooi HMC Raamsdonksveer