Blijf op de hoogte

Nieuws

Nationale Vrijwilligersdag

7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. In een tijd dat het steeds moeilijker is voldoende (nieuwe) vrijwilligers te krijgen voor je club of activiteit, is het bedanken van vrijwilligers die dag in, dag uit voor je club klaar staan nog belangrijker.

Lees verder »
Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief september 2022

Het nieuwe seizoen is begonnen, de trainingen zijn gestart en de eerste wedstrijden zijn al gespeeld! Iedereen staat te popelen, dat merk je aan alles.

Lees verder »
Nieuws

Algemene Ledenvergadering 2022

Beste leden, vrijwilligers, ouders en verzorgende van leden van HV Rapiditas. Het bestuur van HV Rapiditas nodigt je van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) op donderdag 15 september 2022. Aanvang 20.00 uur in de kantine van sporthal Aan de Bron.

Lees verder »
Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief juli 2022

Onze vereniging staat na een geweldig seizoen een metamorfose te wachten! We willen jullie al op de hoogte stellen van een aantal zaken.

Lees verder »
Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief mei 2022

Dringende oproep: bestuursleden gezocht! Afgelopen jaren hebben diverse bestuursleden besloten om hun bestuursfunctie neer te leggen en zijn er geen nieuwe bestuursleden in hun voetsporen getreden. Op dit moment bestaat het bestuur nog uit drie leden, te weten: Maigret Vranken, Ralf Baten en Ron Bindels. Zij voeren met veel plezier hun bestuurstaken uit, maar zijn daarnaast bij vele andere zaken binnen de vereniging betrokken!

Lees verder »