Weert Doneert

Een biertje buiten de deur, ergens een hapje eten, lekker het terras op. Het was ooit zo vanzelfsprekend. “Het kan toch niet zo zijn dat we straks nergens meer terecht kunnen?”

Een vraag die de horeca-minnende inwoner van de Gemeente Weert in deze Corona crisis bezighoudt. Daarom heeft de Stichting Weert Doneert besloten om de handen ineen te slaan.

Met deze vastberadenheid hebben wij Weert Doneert Live opgezet om zo de horecaondernemers van de Gemeente Weert financieel te ondersteunen.

Via de www.weertdoneert.nl zijn er loten te koop en kun je donaties doen. Hiermee steun je direct de Weerter horeca.

Wat staat hier tegenover?
Op zaterdag 27 maart organiseert Stichting Weert Doneert een live benefiet uitzending ‘Steun de Weerter Horeca’.

Een avond vol muziek, theater en entertainment. Een live-stream tot in de huiskamers van alle Weertenaren die op hun beurt op
verschillende manieren kunnen doneren aan de Weerter horeca.

Die avond is er een rijk gevulde loterij en een veiling. Dus hoe meer loten je koopt, hoe meer prijzen je kan winnen en natuurlijk niet te vergeten JE STEUNT DE WEERTER HORECA!