Wil jij vrijwilliger worden?

Rapiditas is een gezonde groeiende vereniging waar (nieuwe) leden en vrijwilligers zich thuis voelen. Om het samenhorigheidsgevoel te vergroten vinden er diverse activiteiten plaats voor jong en oud. De bereidwilligheid om iets voor de vereniging te betekenen is groot.

Vrijwilliger van het jaar 2019

Merle Verbeek

Op 11 oktober 2019 hebben we op ons jaarlijkse vrijwilligersfeest natuurlijk geproost op iedereen die ons wederom heeft geholpen met zijn/haar inzet voor HV Rapiditas. Natuurlijk willen we geen onderscheid maken maar voor een extra stimulans roepen we ieder jaar de ‘Rapiditas Award’ uit.

Ondanks dat zij samen met Nick Rietjens (ook geen onbekende van de club) trotse ouders zijn geworden van Kyen waarderen wij de inzet van Merle heel erg.

Namens de gehele club van harte proficiat!