Blijf op de hoogte

Nieuws

Handbalkamp 2022

In het Pinksterweekend van 3-4-5 juni 2022 wordt eindelijk ons jaarlijks Jeugdkamp georganiseerd. Het weekend zal net als eerdere jaren plaatsvinden bij Scouting St. Job, Klein Leuken 14, 6004 DG Weert.

Lees verder »
Nieuws

Regiofinale schoolhandbal 1 juni sporthal Aan de Bron

Tijdens de regiofinales strijden diverse schoolteams om een plekje op het NK.
Woensdagmiddag 1 juni a.s. is het zover. Velen hebben hier een hele tijd naar uitgekeken. De groepen 7/8 gaan dan vol in de aanval voor de felbegeerde 1e plaats, want de winnaar van dit toernooi wordt afgevaardigd naar het
Nederlands Kampioenschap Schoolhandbal op zaterdag 11 juni 2022, sporthal Valkenhuizen in Arnhem

Lees verder »
Programma 2021-2022

Uitslagen week 19

De uitslagen van de laatste competitie week. Het seizoen zit er op en we mogen wel zeggen dat het zeer succesvol is geweest voor HV Rapiditas. Maar liefst 6 teams zijn kampioen geworden. Daarover later meer.

Lees verder »
Toernooien

Trudo Cup 2022 Sint-Truiden

HB Sint-Truiden nodigt jullie bij deze uit op de volgende editie van de Trudo cup voor dames, heren en alle jeugdteams. Bovendien kan een stage verblijf met trainingsmogelijkheden geregeld worden. Het toernooi vindt plaats op 27-28 augustus en op 3-4 september.

Lees verder »
Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief mei 2022

Dringende oproep: bestuursleden gezocht! Afgelopen jaren hebben diverse bestuursleden besloten om hun bestuursfunctie neer te leggen en zijn er geen nieuwe bestuursleden in hun voetsporen getreden. Op dit moment bestaat het bestuur nog uit drie leden, te weten: Maigret Vranken, Ralf Baten en Ron Bindels. Zij voeren met veel plezier hun bestuurstaken uit, maar zijn daarnaast bij vele andere zaken binnen de vereniging betrokken!

Lees verder »
Toernooien

Heuvelland veldhandbal toernooi

Wij, de Stichting Heuvelland Handbal [SHHT] willen jullie laten weten dat ons Heuvelland Veld Handbal Toernooi dit jaar weer gaat plaatsvinden.

En wel op ZONDAG 18 SEPTEMBER.

Lees verder »