Blijf op de hoogte

Nieuws

Start alternatieve jeugdcompetities

Door de versoepelingen die het kabinet op vrijdag 28 mei kenbaar heeft gemaakt, is het voor de handbalsport mogelijk om competitiewedstrijden voor de jeugd te hervatten. De alternatieve competitie voor alle jeugdleden tot en met de A-leeftijd (17 jaar) zal op 12 juni aanvangen. Voor senioren vindt de alternatieve competitie helaas geen doorgang.

Lees verder »
Nieuws

Corona maatregelen

Update vanuit de gemeente Weert 01-06-2021.

Hier lees je de laatste ontwikkelingen betreft de corona maatregelen die gelden voor H.V. Rapiditas. Zodra er nieuwe of aangepaste maatregelen zijn zullen deze hier te vinden zijn.

Lees verder »
Toernooien

Voorbereidingstoernooi 2021 HV LimMid

Na een succesvol toernooi in 2020 organiseert HV LimMid op 18 en 19 september 2021 wederom een zaalhandbaltoernooi. Dit is een toernooi ter voorbereiding op de naderende competities die enkele weken later van start zullen gaan voor de dames en heren Senioren, A jeugd, B jeugd en C jeugd.

Lees verder »
Toernooien

Heuvelland veldhandbal toernooi 2021

De toernooidatum voor het Heuvelland Veldhandbal Toernooi 2021 is “ONDER én MET VOORBEHOUD” vastgesteld op zondag 12 september. Het ‘onder én met voorbehoud’ heeft alles te maken met de onzekere tijd waarin we nog steeds leven én het gegeven dat het krijgen van toestemming en vergunningen géén vanzelfsprekendheid is.

Lees verder »