Blijf op de hoogte

Nieuws

Start inschrijving kantinedienst St. Theunis

We hebben er even op moeten wachten, maar de competitie gaat weer starten. De bal mag weer “rollen”. Iedereen staat na een lange periode van beperkingen en afgelastingen klaar om te gaan handballen en dat betekent ook dat de kantines weer open kunnen gaan.

Lees verder »
Nieuws

Opleiding verenigingsscheidsrechters

ndbal seizoen gaat over een paar weken weer starten en ook als club kijken we vooruit en bereiden we zaken voor.
Een belangrijk onderdeel van het handbal is de scheidsrechter. Zonder scheidsrechter is er geen handbal. Bij HV LimMid is het gebruikelijk dat leden vanaf de B jeugd wedstrijden gaan fluiten.

Lees verder »
Nieuws

Corona maatregelen

Update vanuit de gemeente Weert 18-08-2021

Het sportseizoen 2021 – 2022 staat op het punt van beginnen of is inmiddels al gestart. Na 2 vreemde sportseizoenen hopen we dit jaar op een normaal sportseizoen.

Graag informeer ik u nog even over de spelregels die op dit moment gelden voor de sport.

Lees verder »
Nieuws

Algemene Ledenvergadering 2021

Beste leden, vrijwilligers, ouders en verzorgende van leden van HV Rapiditas. Het bestuur van HV Rapiditas nodigt je van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) op donderdag 9 september 2021. Aanvang 20.00 uur in de kantine van sporthal Aan de Bron.

Lees verder »
Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief Juni 2021

Een nieuwsbrief voor de vakantie en normaliter om een seizoen af te sluiten. Wat betreft dat laatste, kan ik samen met jullie terugkijken op een

Lees verder »