Blijf op de hoogte

Spelertje van de maand

Spelertje van de maand: februari 2024

Tim Boessen uit het jeugdteam D1, was zaterdag 24 februari Spelertje van de maand bij Heren 1. Hij mocht bij start van de wedstijd de eerste bal op goal schieten en die zat er natuurlijk in.

Lees verder »
Toernooien

PSV Handbal Hemelvaarttoernooi 2024

Op donderdag 9 mei wordt voor de 40e keer het PSV handbaltoernooi georganiseerd, aansluitend vindt op vrijdag 10 mei het 040 Beachhandball toernooi plaats. Meld je team aan voor 10 april.

Lees verder »
Spelertje van de maand

Spelertje van de maand: januari 2024

Deze topper, Nele Hartogs uit het jeugdteam E3, mocht zaterdag 20 januari bij het eerste damesteam mee doen met de voorbereidingen en kreeg een prominente plaats op de bank tijdens de wedstrijd.

Lees verder »
Nieuws

Nieuwe bestuur stelt zich voor: Ralf Baten

Als voorzitter ga ik proberen om een nieuwe wind door de vereniging te laten waaien. Hierbij krijgt de structuur van de vereniging mijn volledige aandacht. Het is belangrijk om te weten welke zaken bij welke commissies thuishoren en welke taken van een vrijwilliger worden verwacht.

Lees verder »
Nieuws

Nieuwe bestuur stelt zich voor: Maigret Vranken

Als eerste denk ik aan “rust”. Afgelopen jaren, samen met Ralf, waren echt te druk. Nu we met de toetreding van Nikki, Rolf en Vince weer een volwaardig bestuur hebben, hoop ik meer tijd te kunnen besteden aan de dingen die ik doe. Het maken van een door de vereniging gedragen meerjarenplan is mijn belangrijkste speerpunt komend jaar.

Lees verder »
Nieuws

Nieuwe bestuur stelt zich voor: Rolf Willekens

Binnen het bestuur hoop ik dat de zittende bestuursleden Ralf Baten en Maigret Vranken eindelijk een beetje op adem kunnen komen. Ze hebben de afgelopen jaren bergen werk met z’n tweeën verzet. Dat verdient alle lof! Nu het bestuur weer een gezonde omvang heeft, kan er ook weer écht vooruit gekeken worden. Het ontwikkelen van een door de vereniging breed gedragen meerjarenplan is daarbij absoluut een speerpunt.

Lees verder »
Nieuws

Nieuwe bestuur stelt zich voor: Nikki Lenders

Ik vind het belangrijk dat de binnen onze mooie vereniging de neuzen dezelfde kant op gaan en het vaststellen van een gedegen samengesteld meerjarenplan is hierin volgens mij de eerste stap. Verder staat het opzetten van het scheidsrechterbeleid, het behouden en waarderen van onze huidige vrijwilligers en kijken hoe we meer vrijwilligers kunnen krijgen op mijn lijstje.

Lees verder »