40 jaar HV Rapiditas

In 2024 bestaat HV Rapiditas 40 jaar! Verjaardagen en jubilea moet gevierd worden, en dat gaan we doen in het weekend van 1 en 2 juni. Op deze pagina lees je alles over het programma. Via de buttons onderaan deze pagina kun je je meteen aanmelden voor de verschillende onderdelen.

Zaterdag 1 juni

We trappen ons jubileumweekend af met het jubileumfeest. Vanaf 19.30 uur zullen DJ Jonne en feestband Turnback & The Blazing Babes zorgen voor een onvergetelijke avond. Leden, vrijwilligers, sponsoren en oud-leden zijn van harte uitgenodigd! Aanmelden voor het feest is mogelijk t/m 31 mei, hieronder vind je meer informatie.

Het BosBal toernooi is geannuleerd.

Zondag 2 juni

Op zondag 2 juni sluiten we het jubileumweekend af met een gezellige familiedag op Sportpark Boshoven. Om 11:00 uur starten we met een brunch (aanmelden is helaas niet meer mogelijk) en vanaf 13.00 uur gaat de feesttent open voor al onze leden, vrijwilligers, sponsoren en hun gezinnen, aanmelden voor deze middag is niet nodig en de toegang is gratis! Hieronder vind je meer informatie.

We kijken uit naar een fantastisch weekend waarin we onze 40e verjaardag gaan vieren!

Samen vieren we 40 jaar HV Rapiditas

Op zaterdagavond 1 juni barst vanaf 19.30 uur het jubileumfeest los! Leden, partners en oud-leden zijn van harte uitgenodigd om te komen dansen, bijpraten en terugblikken op 40 jaar HV Rapiditas. Feesten doen we natuurlijk niet alleen, er komt een DJ én een feestband! Wie heeft de beste dansmoves in huis?

Uiteraard zijn ook minderjarige leden en hun ouders welkom. Ken je oud-leden die dit feestje niet mogen missen? Nodig ze uit door deze pagina met ze te delen!

Voor deze avond dient iedereen zich individueel aan te melden via de button hieronder.

• Locatie: Buurthuis Moesel.
  • Adres: Christinelaan 25, 6006 CJ in Weert.
  • Tijd: 19.30 uur tot 01.00 uur.
  • Aanmelden: verplicht, mogelijk t/m 31 mei.
  • Entree: gratis, drank tegen aangepaste tarieven.
Inclusief clinic voor jeugdleden

Na al het feestgedruis van zaterdagavond, gaan we zondag 2 juni verder met een gezellige familiedag op Sportpark Boshoven. Om 11:00 uur starten we met een brunch* en vanaf 13.00 uur gaat de feesttent open voor al onze leden, vrijwilligers, sponsoren en hun gezinnen. Er zijn drankjes verkrijgbaar tegen gereduceerd tarief en de jeugd kan genieten van:

• Een sportieve handbal clinic van BENE-League spelers
  • Springkussen en stormbaan
  • IJskraam

Aanmelden voor het middagprogramma is niet nodig en de toegang is gratis.

*Aanmelden voor de brunch is helaas niet meer mogelijk. Voor leden en onze vrijwilligers is deze gratis, voor de overige mensen vragen we een bijdrage van € 5,00 vanaf 12 jaar (dit is inclusief een drankje). Betalen kan ter plekke met pin of cash

Volg HV Rapiditas en blijf op de hoogte

Voor het laatste nieuws over ons jubileumjaar, het Rapiditas BosBal Toernooi en andere leuke updates kun je ons volgen via Facebook en Instagram!